skip to Main Content
GABINET MÈDIC HAHNEMANN

Què és BEMER?

BEMER és un dispositiu mèdic homologat (Classe IIa) que millora significativament la micro-circulació  sanguínia, activant la circulació dels vasos més petits -mitjançant un senyal electromagnètic de molt baixa freqüència de tipus polsant-, millorant el moviment de vaso-constricció i vaso-dilatació de les arterioles i meta-arterioles, independent del cor. Així millora la distribució sanguínia a les xarxes capil·lars i facilita d’aquesta manera l’accés de l’oxigen i dels nutrients a les cèl·lules   de tot l’organisme. També augmenta l’eliminació dels subproductes del metabolisme cel·lular. D’aquesta manera, BEMER actua a la base del metabolisme cel·lular.

El descans insuficient, l’estrès, hàbits poc saludables, malalties, i l’edat, alenteixen el rec sanguini dels vasos més petits -microcirculació-.

Un millor funcionament de les cèl·lules repercuteix en totes les funcions de l’organisme i millora la capacitat d’autocuració i autoreparació.

D’altra banda, BEMER te una influència positiva en el sistema immunitari, afavorint tant el desplaçament com l’adhesivitat dels glòbuls blancs.

La senyal BEMER ajuda a mantenir la salut i activa la curació, tal com s’ha demostrat amb llargues sèries de casos clínics. Potencia i augmenta els efectes dels tractaments.

Quines indicacions té la Teràpia BEMER?

Hi ha nombrosos casos clínics documentats de millores importants en patologies molt variades. Es va desenvolupar en l’àmbit de la medicina esportiva:

 • augment del rendiment físic i de l’energia física i mental
 • curació de lesions esportives, cicatrització de ferides
 • millora del cansament, dolor, artrosi

A partir d’aquí s’ha anat ampliant amb èxit com a tractament adjuvant de la fibromiàlgia, fatiga crònica, artrosi, fractures. Però també en diabetis II, hipertensió arterial, lumbàlgia, degeneració macular de la retina, cataractes, disfunció erèctil, migranyes, etc.

Característiques de la teràpia físico-vascular BEMER

La teràpia físico-vascular BEMER és:

 • completament segura
 • no invasiva
 • indolora
 • còmode
 • altament eficaç

Les sessions duren 8 minuts, i la pauta i freqüència són individualitzades per a cada cas i situació.

Podeu contactar-me per demanar més informació. O truqueu a la consulta (931 847 214) si voleu començar la teràpia Bemer.

Aval científic de la teràpia BEMER

Els efectes de BEMER, verificats en estudis independents, reflecteixen valors* amb gran potencial terapèutic, com:

 • 27% acceleració de la vaso-moció
 • 29% millor distribució sanguínia a la xarxa capil.lar
 • 31% increment del retorn venós
 • 29% increment de l’extracció d’oxigen per les cèl.lules

* Després de 30 dies de tractament. Font: Klopp et al.: Effects of physical stimulation of spontaneous arteriolar vasomotion in patients of various ages undergoing rehabilitation. J Complementary Integrative Medicine 2013;10 pp15-20.
Segons el Dr. Rainer Klopp, director de l’Institut per a la Microcirculació de Berlín, el gran centre de referència a nivell mundial en investigació micro-vascular:
“La tecnología BEMER representa hoy el método de tratamiento físico más eficaz y más estudiada para la disfunción de la microcirculación. Dado que las intervenciones terapéuticas a base de fármacos son muy limitadas, especialmente en las arteriolas de pequeño tamaño y vasomoción autorrítmica, esta terapia representa realmente una opción de tratamiento sin precedentes y debería usarse en la práctica médica como terapia complementaria para mejorar la microcirculación disfuncional”.

 

 

Back To Top